2012/11/02 "Nits al Museu", una nova proposta de maridatge amb la cultura, turisme i gastronomia

18/10/2012
Imatge
 
2012/11/02 "Nits al Museu", una nova proposta de maridatge amb la cultura, turisme i gastronomia

Quan encara no fa un mes de l'obertura del Museu de Tortosa, Històric i Arqueològic de les Terres de l'Ebre, amb vora 4.000 visitants en la primera setmana de portes obertes, l'Ajuntament reforça l'aposta per convertir aquest nou equipament en una potent eina de promoció turística de la ciutat.

Amb el suport del prop d'un centenar d'establiments de restauració de l'associació Plat i Got, l'Ajuntament ha posat en marxa "Nits al Museu", un maridatge de cultura, turisme i gastronomia per a les nits del 2 i 3 de novembre. Durant aquests dos dies, en ple pont de Tots Sants, els restaurants de Tortosa obsequiaran els seus clients amb una invitació per visitar gratuïtament el Museu de Tortosa una vegada acabin de sopar. L'horari del museu aquestes dues nits serà de 22.30 a 1 de la matinada.

El regidor de Cultura, Joaquim del Pino, i la presidenta de l'associació Plat i Got, Margaret Nofre, han presentat la iniciativa. Platigot obsequiarà també amb una copa de cava al mateix Museu durant la visita.