Presentació del Congrés Internacional de la Guerra Civil

Conferència
Imatge
 
Presentació del Congrés Internacional de la Guerra Civil
Data: 
24/09/2021
Lloc: 
Museu de Tortosa. Aula didàctica

Sessió de presentació del 1r Congrés Internacional «La Guerra Civil a les Terres de l’Ebre (1936-1939)»

Tortosa acollirà la sessió de presentació del 1r Congrés Internacional «La Guerra Civil a les Terres de l’Ebre (1936-1939)».  L’acte inclou les dues conferències següents: «Més enllà de Hemingway: corresponsals de guerra a Tortosa», a càrrec de Roc Salvadó Poy, historiador i «Civils evacuats, a la muntanya i al Delta», a càrrec d’Andreu Caralt Giménez, historiador i copropietari de Terra Enllà. L’acte estarà moderat per l’historiador, Ramon Gironès Blanch.

El Congrés Internacional es desenvoluparà al llarg dels dies 22, 23 i 24 d’octubre de 2021 al municipi de Gandesa i comptarà amb la participació dels millors especialistes en la matèria a nivell nacional i internacional. A més, s’hi presentaran diverses comunicacions prèviament seleccionades pel Comitè Científic, i s’han previst visites guiades als espais històrics de la Batalla de l’Ebre i al nucli antic de Gandesa. Per cloure el Congrés se celebrarà l’emblemàtic acte commemoratiu de l’Associació d’Aviadors de la República.

Per assistir a la presentació del Congrés cal fer la reserva prèvia a cultura.recepcio@tortosa.cat, indicant el nom i cognoms, un correu electrònic i un mòbil de contacte i en l’apartat de l’assumpte cal fer constar: “Inscripció al Congrés Internacional “La Guerra Civil a les Terres de l’Ebre”. Extensió Tortosa”.