#MuseumQuizACasa. Participa-hi!

Concurs
Imatge
 
#MuseumQuizACasa. Participa-hi!
Data: 
24/04/2020
Data: 
25/04/2020
Lloc: 
www.museumquizacasa.org
Horari: 
Divendres 24 des de les 18.00 h i fins a les 22.00 h ; Dissabte 25 a partir de les 18.00 h i fins a les 22.00 h de l’endemà diumenge

El 24 d'abril, el Museum Quiz familiar, està dedicat exclusivament al Museu de Tortosa. I el 25, el Museu participa en la sessió de comiat amb tots els museus implicats al MuseumQuiz A Casa.

Amb aquesta iniciativa els museus implicats volem contribuir a alleugerir el confinament social de la ciutadania aportant eines per al foment i la divulgació de la cultura.

Diversos museus catalans impulsem el #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint-vos una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament social sol·licitat per les autoritats sanitàries com a mesura de prevenció de la Covid-19. Per participar-hi podeu fer-ho a través de qualsevol dispositiu electrònic, ja sigui mòbil, tauletes o ordinadors, clicant sobre cada data disponible.

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, el Museu Arqueològic de l’Esquerda, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Lleida, Museu d’Història de Cambrils, Museus de Sitges, Museu de Guissona, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Tortosa, Museu d’Art de Girona, Xarxa de Museus de les Terres de Lleida

Més informació