Invisibles

Imatge
 
Invisibles
Data: 
19/12/2020 - 02/02/2021
Lloc: 
Museu de Tortosa
Horari: 
De dimarts a dissabte de 10.00 a 13.30 h i de 16.00 a 18.30 h Diumenges i festius d'11.00 a 13.30 h

Als museus de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, fem visibles els invisibles.

Els museus de la xarxa han apostat  per una activitat lúdica i divertida que no defuig ni la reivindicació, ni la reflexió. Una campanya, que es va iniciar el passat Nadal, dirigida especialment al públic local i familiar. 

A través del joc els museus conviden als participants a trobar aquelles peces que habitualment són invisibles en els museus perquè es tracten de grups que encara avui no tenen presència ni en el passat ni en el present. De les dones als artistes anònims passant pels col·lectius minoritaris, els participants en el joc hauran de fer visibles les “invisibles”.

Com es juga?
Els participants poden jugar-hi de dues formes diferents.

• Recollint l’àlbum de cromos que us facilitaran en qualsevol dels museus participants i enganxant-hi el cromo de la peça que localitzeu durant la visita. Quan l’hagueu trobat, dipositeu l’àlbum amb les vostres dades en la bústia de les “Invisibles” que trobareu en l’entrada del museu.

• Publicant una fotografia de la peça a Instagram mencionant el compte de la xarxa @xmctte i posant les etiquetes #invisibles i #nom_del_museu_on_heu_fet_la_foto.

Tots els participants rebreu un premi si identifiqueu la peça invisible d’un dels museus participants (sigui amb l’àlbum o a través d’Instagram).

Entre els participants en el joc a Instagram es sortejarà una subscripció al digital Núvol, i entre els que lliurin l’àlbum de cromos un lot de productes de tots els museus. A més, pel sol fet de participar, rebreu un carnet amb entrada gratuïta a tots els museus de la xarxa pel 2021.

Als museus de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, fem visibles els invisibles