Novena edició d'A Cel Obert

Imatge
 
Novena edició d'A Cel Obert
Data: 
21/04/2022 - 06/06/2022

L’Ajuntament de Tortosa, amb la col·laboració de l’associació A Cel Obert, convoca la novena edició d’A Cel Obert, festival d’intervencions efímeres, amb la finalitat de mostrar espais emblemàtics de la ciutat de Tortosa a través de projectes d’art efímer.

A Cel Obert tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’octubre de 2022. El festival té l’objectiu de realitzar intervencions efímeres en espais emblemàtics de la capital del Baix Ebre.

Els espais escollits per aquesta edició són els patis de Sant Jaume i Sant Maties, Sant Jordi i Sant Domènec, Convent de la Puríssima Concepció Victòria, Palau Montagut i Passatge Franquet.

Amb l’objectiu de mantenir la coherència i vinculació entre totes les intervencions, i per commemorar el centenari de la mort del músic i compositor tortosí Felip Pedrell, el tema vehicular d’aquesta edició és el Ritme.

El termini de recepció de propostes finalitzarà el 6 de juny. D’entre tots els projectes, el jurat seleccionarà els  finalistes, 3 com a màxim per a cada espai, en funció de la qualitat, la innovació, originalitat i la viabilitat econòmica i tècnica d’aquests.

La setmana de l’11 de juliol es coneixeran els 5 projectes escollits d’entre els finalistes. L’elecció del jurat es farà pública a la pàgina web del festival. Cadascun dels 5 projectes seleccionats rebrà una dotació econòmica de 1.800€ per poder executar l’obra.

Més informació